Allison, Cheeseweb:
Mijn kleurenconsultatie met Corine was leuk, leerzaam en ik had op geen enkel moment het gevoel dat ze mij kleuren of stijlen wilde opleggen die ik nooit zou dragen.

Lees de volledige review op Cheeseweb (in het Engels).


Deelnemers workshop "Hoe presenteer ik mezelf" gegeven samen met Joisel van der Kolk:
‘Mijn complimenten voor de door jullie gegeven workshop.
Dat was een zeer leerzame en goed gepresenteerde avond door jullie allebei.’

‘Jullie zijn beiden zeer ontspannen en vriendelijk en hebben mij meteen op mijn gemak gesteld. Daarbij komen jullie heel natuurlijk over.’Esther, Brussel
Voordat ik bij Corine kwam, dacht ik dat felle heldere kleuren het beste bij mij stonden omdat ik het leuk vind om deze kleuren in mijn garderobe te hebben. Doordat Corine uitgebreid de tijd nam om iedere kleur met mij door te lopen, ontdekte ik dat deze felle kleuren de aandacht juist weghalen van mij, maar alleen de aandacht vestigen op dat felrode rokje of die knalroze broek. Door voor lichtere, meer gedempte kleuren te kiezen, komt mijn kleding juist veel meer in harmonie met mijn gelaat. Ik had hier zelf nooit op die manier over nagedacht, maar ik zag inderdaad dat zij gelijk had toen ik die kleuren in combinatie met mijn ogen, huid en haar zag. ik vond het echt een openbaring en ben heel blij dat ik een kleurenanalyse heb gedaan. Dit scheelt mij vanaf nu een stuk meer tijd met winkelen doordat ik een groot deel van de winkel kan overslaan en direct op de goede kleuren kan aflopen. Het verslag dat ik later toegestuurd kreeg, waarin alles nogmaals helder omschreven stond, helpt hier enorm bij. Ook haar tips over make-up, haarkleur en accesoires vond ik heel handig fijn! Ik ben heel blij dat ik naar Corine ben toegegaan!

Karin, Brussel
Als (werkende) vrouw denk je wellicht dat je toch redelijk mode c.q. kleurenbewust bent. Echter de kleurensessie met Corine leverde voor mij vele positieve verrassingen en nuttige tips op (kleding, make-up, bril etc)! Daarbij heeft Corine een zeer prettige stijl, waarbij niets wordt opgedrongen, maar waarbij je vooral ook zelf ontdekt en leert wat goed bij je past. Ik kan het iedereen aanbevelen!


Erika, Brussel
Het is heel handig om te weten welke kleurtype je bent want anders gebruik je kleuren die je niet flatteren. Het maakt een groot verschil in hoe je er uitziet als je een kleur draagt die bij je past en sommige onverwachte kleuren kunnen je heel goed staan. Zo'n kleurensessie is leuk om te doen met volwassenen en jongvolwassenen, met vrienden of familie.


Nina, Brussel

Na de bevalling had ik het gevoel dat mijn kleren niet pasten bij mijn lichaam. Corine hielp me bij het combineren van kledingstukken in mijn garderobe tot een outfit. Ze adviseerde me over welke basisstukken ik moest kopen en hoe gebruik te maken van een aantal gekleurde accessoires die ik nooit had durven dragen. Ik voel me nu een stuk zekerder over hoe ik me moet kleden na de bevalling.  


Elizabeth, Brussel
Ik vroeg me weleens af waarom ik vaak naar dezelfde kleding en kleuren greep, zonder dat ik precies wist waarom. Corine legde me precies uit dat daar een zekere logica achter zit: ik blijk een zomertype te zijn en dus klopt het inderdaad dat mijn vertrouwde grijze en blauwe tinten goed bij me passen.
Ook snap ik nu waarom ik altijd een beetje ongemakkelijk werd als mensen me adviseerden dat ik maar eens bloemen of felle kleuren zou moeten proberen. Bij anderen vind ik dat vaak goed staan, maar als ik weleens wat kocht in die richting was ik nooit overtuigd en bleef het in de kast hangen. Corine legde me uit dat dat komt omdat het waarschijnlijk mijn kleuren niet zijn, en ze me dus niet flateren.
Ze heeft me ook uitgelegd welk type kleding het beste bij mijn figuur past. Geen wijde rokjes of blouses, maar getailleerde kleding. Corine's adviezen zorgen er voor dat ik gericht kijk naar de kleuren waarvan ik weet dat die me staan en ik pas geen wijde jurkjes meer. Dat spaart tijd en uiteindelijk geld want minder miskopen. Met dank aan Corine dus!

Bekijk de voor en na foto in de portfolio > 
 


Heleen, Den Haag

Ik ben van jongs af aan veel bezig met mijn kleding. Je denkt te weten wat goed bij je past maar luisterend naar Corine's adviezen bleek dat niet altijd het geval. Ik draag graag felle kleuren in de donkere winter terwijl dat niet direct de beste kleuren zijn voor mij. Haar advies was dat als zomer de wat meer gedempte tinten zoals pastel en jeansblauw mij beter staat was een eye opener. En met zwarte tops en jasjes ben ik maar helemaal gestopt. Het was heel fijn om met Corine te gaan winkelen; ze pakt dingen uit de rekken die ik nooit had uitgekozen maar die goed bij mij passen. Ik heb veel complimenten gekregen op de kleding die zij voor mij heeft uitgezocht.
Ik zing in een band, als enige vrouw en ik wil graag goed gekleed op het podium staan. Hoewel ik mijn best doe iets leuks aan te doen zie ik vaak op foto's dat mijn kleding niet goed overkomt. Heel fijn om daar met Corine over te praten. Haar advies was meer en donkerder make up te gebruiken dan normaal, foundation (wat ik normaal niet gebruik) en hierbij wel kleding met felle kleuren te dragen. "Het mag wat meer zijn" (quote Corine).

Bekijk de voor en na foto in de portfolio >Nicole, Brussel
Hoewel mijn kast vol met kleding hing, vond ik altijd dat ik niets had om aan te doen. Dankzij het garderobe advies begrijp ik nu eindelijk waarom. De gekozen kleding was niet mijn stijl, noch mijn kleur en bleef dan ook na enkele keren dragen als miskoop in de kast hangen. Ook met het combineren van kleding heb ik altijd al moeite gehad. Ondanks het feit dat er na de selectie weinig "bruikbare" kleding overbleef, heeft Corine me toch een aantal combinatie tips aan de hand kunnen doen, waar ik al dankbaar gebruik van heb gemaakt. Met het advies en de tips van Corine denk ik voortaan toch wat gemakkelijker te kunnen combineren en het aantal miskopen flink te kunnen beperken.


Leonie, Berkel en Rodenrijs 
Corine gaf mij een persoonlijk kleurenadvies waardoor ik ontdekt heb wat de kleuren zijn die mij goed staan. Na mijn zwangerschap wist ik niet zo goed meer wat ik met mijn kledingkast aan moest. Corine hielp me! Ik heb inmiddels mijn hele kledingkast vernieuwd. ‘Out with the old, in with the new.’ Geen zwart, grijs en donker meer, maar allemaal kleurtjes, niet meer alles effen, maar ook leuke designs en accessoires: mijn kast is een stuk vrolijker. Dus dank je wel Corine voor het advies waardoor mijn kledingkast vrolijker en ook spannender werd.
Stalkruidlaan 83 - 1020 Brussel - België - +32 264 059 57 - + 32 486 768 236 - info@corinestyling.com - design - realisatie