Laura, Brussel
Ik had veel beperkingen opgelegd aan Corine wat betreft mijn wensen: een grote bank, veiligheids problemen met een voorkamer aan de straatkant, beperkt budget voor het inhuren van iemand voor behangen of het veranderen van electriciteit. Het advies dat ze mij gegeven heeft was echter solide en ik kon mijn echtgenoot haar opmerkingen en adviezen laten zien. Dit heeft ons erg geholpen bij het kiezen van kleuren. De tips over waar bepaalde meubelstukken te vinden waren erg behulpzaam; we hebben nu een prachtig tapijt in onze eetkamer waar ik al jaren naar op zoek was. 


Allison, Cheeseweb, Brussel
Een hele goede servive van Corine voor expats is haar interieuradvies. Verhuizen naar een nieuwe woning, je oude meubels neerzetten in een nieuw huis, nieuw meubilair kopen en helemaal opnieuw beginnen kan erg oerweldigend zijn. Corine helpt je bij het vinden van de juiste kleuren, kan een lichtplan ontwerpen, een nieuwe lay-out adviseren of je huis restylen op een manier die bij je stijl, stemming en budget past. Ik heb haar styling kwaliteiten gezien toen ze me haar nieuwe huis liet zien. Haar stijl is eigentijds, eclectisch en bovenal functioneel en comfortabel. Met twee kleine kinderen snapt Corine dat de inrichting voor een gezin praktisch moet zijn voor alle leden van de familie bovenop stylish. 

Read the full review on Cheeseweb.
Stalkruidlaan 83 - 1020 Brussel - België - +32 264 059 57 - + 32 486 768 236 - info@corinestyling.com - design - realisatie