De modekleuren voor lente en zomer 2015Ben je een koel of een warm kleurentype? Dit is heel bepalend voor welke kleuren make-up en kleding jou goed staan. Koele types kiezen voor kleuren met een blauwe/zilveren ondertoon en warme types voor kleuren met een rood/geel/gouden ondertoon.


Als je kleding kiest met een print wees je dan bewust van de grootte van de print: ben je klein, kies dan niet te grote vormen en ben je groot kies ze dan niet te klein.

Veel winkels verkopen rond de feestdagen zilver maar vooral gouden kleding en accessoires. Wil je weten welke jou het beste staat en wat je echt doet stralen bij de kerstboom? Neem dan beide mee het pashokje in en kijk naar het effect op je gelaat. Een egale, frisse huid en uitstraling en ogen en lippen die oplichten en dieper van kleur worden betekent dat dit de kleur is voor jou! 

Draag jij veel zwarte bovenkleding? Ga eens voor de spiegel staan en kijk kritisch naar wat dit met jouw gezicht doet. Let op wallen, lijntjes, de kleur van je lippen en je algehele uitstraling. Kleuren als donkerblauw, grijs of bruin maken je uitstraling misschien wel veel frisser, zachter of warmer.


Wil je graag langer lijken, draag dan een outfit in 1 kleur; dit zorgt voor een optische verlenging.
Stalkruidlaan 83 - 1020 Brussel - België - +32 264 059 57 - + 32 486 768 236 - info@corinestyling.com - design - realisatie